Nejnovější recenze ze sekce Foto pozadí a foto stoly
FILM-TECHNIKA Foto video studio set světel, stativů i foto pozadí (135W softbox světla) domácí studio, ateliér
- Super obal na všechny součásti
- dobře zabalené
- výborné složení setu
- nenašla jsem žádný návod, ale naštěstí e-shop natočil video návod a za to velká pochvala
Plně dostačující set. Dokupovala jsem jen šedivé plátno.
Kvalitní materiál na foto pozadí.
- jednoduchý software
- intuitivní průvodce kalibrace
- uložení ICC profilu
- cena (3900.-kč)
Kalibrační sonda pro seřízení monitoru tak jak má být (srgb). Bohužel sem se na Alze nedozvěděl,jak poznám že můj monitor umí hardwarovou kalibraci a u programu nebyl český návod, a jen sem to proklikal ale nezjistil jak to mám udělat, aby si to monitor zapamatoval nezávisle na zařizení (ASUS ROG PG329QC za 20 tisíc).
- velké foto pozadí s neutrálními vzory
- omyvatelný povrch
- foto pozadí je v zabaleno v roli, což ztěžuje okamžitou práci
- vysoká cena, s ohledem na kvalitu a materiál
V balení je 5 kusů, vzory jsou z každé strany. Detaily vzorů jsou takové, jakoby malinko rozmazané. Ještě jsme nepoužívali na focení, tak nevíme jak bude povrch odrážet světla. Ale pozadí trochu lesklé je. Pozor při narovnávání pozadí - neopatrnou manipulací je možné vytvořit záhyb/výstupek, který nelze odstranit.
- Velikost
- Skladnost
- Modré i zelené klíčovací
Super na natáčení, případně i focení, když potřebujete něco klíčovat a nejste zrovna ve studiu.
- Celkově super na uchycení všeho možného na různé tyče.
- Dodané šroubky jsou mnohem delší než se vlezou do svorky a nejde přes ně tak upevnit například háky na fotografické pozadí. Musíte sehnat kratší a nebo tam dát hooodně podložek.
- délka je fajn
Chce to lištu min.50cm,aby se mohl použít hliníkový žebřík. Jinak fošna.
Balení obsahovalo vše co mělo, přípravek jsem zatím nepoužil.
pekný vzor
spokojenost
- Pozadí není na roli, ale skládané a tudíž ho není po vybalení možné použít. Výrazné záhyby nemizí ani po žehlení.
- slušná cena
- Pozadí není na roli, ale skládané a tudíž po vybalení ho není možné použít. Jsou tam výrazné záhyby a ani žehlení nepomáhá. Bohužel jsem koupil dvě.
- Dobrá a silná pružina
- ty oranžové packy dole jsou hodně vachrlaté a vlastně nefungují. Dokonce mi v zásilce jedna chyběla. Při uchycení pozadí je zapotřebí více jak dvě ruce.
- Vše dobře zabaleno a ochráněno před poškozením
- Výborná komunikace po telefonu - super podpora
- Super video návod k produktu
- Rychlé dodání. Neklamou jako jiné eshopy, které tvrdí že mají zboží skladem a pak nemají. Vše co lze objednat je skladem a okamžitě k expedici.
Spokojenost s materiálem i vlastnostmi.
Spokojenost s materiálem i vlastnostmi.
- Skvěle padnoucí oblek, příjemný materiál.
- odolnost
- drží barvu
- omyvatelný v provozu
- Snadná instalace na blesk
- Mnoho barev
- Šikovný a dobře zpracovaný obal
Zobrazuji 81 - 100 ze 463 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...24 Další »