Nejnovější recenze ze sekce Foto pozadí a foto stoly
- velikost a kvalita
- zatím není
- Dobry
- Kvalitní materiál vysoké gramáže, neprosvítá, působí jednolitě
- funguje
OK
- plní co má
- cena a rozměr
- Kvalitní materiál a stisk
- měkké, poškrábe se
Bezva pozadí.
- Robustní svěrka z kvalitního materiálu, která, zdá se, něco vydrží a hodně unese (její ohebné rameno je dostatečně tuhé i pro uchycení těžších předmětů).
Svěrka zcela splnila moje očekávání v oblasti kvality zpracování i použitelnosti.
- Je to jednoduchý, lehký a přitom dobře použitelný fotostůl.
- Moje obava z nižší kvality zpracování nebo použitých materiálů se zatím nepotvrdila.
- Stůl není moc bytelný, je třeba počítat s tím, že udávaná nosnost 10 kg bude spíše zbožnou hranicí, a to především proto, že se stolem dodávané opálové plexi je jen 2 mm silné. To jsem ale za tu cenu čekal.
- Pracovní výška desky nad podlahou je jen cca 53 cm, což není mnoho na dobrou manipulaci při fotografování. Velmi brzo jsem tedy řešil prodloužení nožek, případně umístění stolu na nějaký podstavec.
Za danou cenu je to velmi dobrý fotografický stůl, který dokonce o něco předčil moje očekávání, která jsem, vzhledem k ceně, neměl vysoká.
Potřebovali jsme velké pozadí na fotografování, které se dá připnout na zeď. Tento produkt nám v tomto směru vyhovoval.
za velmi nízkou cenu dobrá kvalita i provedení,naprosto dostačující pro amatérské fotografováni,rychlá manipulace se složením,možnost regulovat výšku i šířku nastavení
- Kvalita za rozumnou cenu.
- Kvalita za rozumnou cenu.
- omyvatelné
- velmi dobrá kvalita produktu
- velmi dobrá kvalita produktu
Jednoduché pozadí pro základní focení produktové fotografie. PVC po otření elektrizuje, to ale dělají všechny plasty.
- rychlé sestavení
Zobrazuji 341 - 360 ze 463 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...24 Další »