Nejnovější recenze ze sekce Foto pozadí a foto stoly
- bílé pozadí, co napsat víc. dělá to, co má
Nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě, i když na kusu plastové desky se nedá moc co zkazit. Zboží dorazilo špinavé.
Nekvalitní zboží, ostré nezabrousene hrany. Plastova záslepka je nezacistena. Zboží dorazilo poškrábáne a poškozené.
- Normální svorky - na tom není snad co hodnotit
- Výborné pro klíčování videa
- I přes to, že je to jen papír, je to velmi kvalitní plátno
- 12m v roli
- Skvělá cena
dle účelu
Mam jiz 3 platna z tohoto obchodu a jsem s nimi naprosto spokojena. Pro moje hobby uziti - muzu jen doporucit.
Dostala jsem to, co jsem koupila.
Filtry překvapivě fungují i pro trochu jiný účel (zabarvení světla ze svítilny), než jsou primárně určena. :-)
Cool
Poměr cena a kvalita.
- plátna - bavlna - lze žehlit např. parním generátorem přímo na konstrukci
- nízká hmotnost celého kompletu
- jeho mobilita a rychlost složení
Shrnul bych asi takto - za ty peníze je to OK. Nečekejte zázraky! Ale drobné nedokonalosti se dají lehce "srovnat" a jako celek to funguje.
Výhodou (a mj. rozdílem v ceně proti jiným setům) jsou plátna z bavlny - tady doporučuji nešetřit a rozhodně koupit bavlnu! Snadno se udržuje, případné sklady lze jednoduše žehlit (pára např). Zkuste žehlit plast... :-)
Doporučuji
Co na to napsat, prostě šedé pozadí, OK.
prostě plastová svorka
- Poměrně obratem se zlomila oranžové úchytky
Plastové svorky, pevná pružina. Oranžové koncovky se lámou. Cena/výkon
Mohu jen doporučit ,oproti papírovému velká výhoda při manipulaci . Struktura při odstupu objektu nebo nízké cloně je neznatelná . Jsem spokojen .
- slušná gramáž - bez problémů překryje i bílou stěnu
- příjemná šíře a návin
- relativně pevné - ne proti sekyře, ale rukou se jen tak neprotrhne
- lehoučké
- velmi jemná struktura - v obraze není patrná, když člověk není opravdu hodně neopatrný
- vlákno je nepatrně lesklé - projevuje se při nasvícení z místa poblíž objektivu
- není neprůsvitné - takže okno s ním nepřekryjete :-)
Celkově pozadí naprosto přesně vyhovělo mým potřebám, mohu jedině doporučit. :-)
- nemačká se
- snadná manipulace pro nasazení na stojan
- pro amatérské či poloprofesionální použití naprosto vyhovuje
- levné
- 4 světla
- prosvítají pozadí
Za ty peníze je to zhruba to co bych očekával. Když se stojany úplně vysunou už se pod tíhou světel trochu ohýbají, ale stáje to ok. Nejvíce mi vadí, že pozadí při určitém světle prosvítají. Je potřeba je pak v takových přeložit, ale to pak už nemůžete využít celou plochu nebo jinak nasvítit. S těmi přehyby to také není úplně slavné. I po vyžehlení a chvilkovém přeložení se zase objeví. Ale asi lepší než u jiných materiálů.
- Díky rozměrům se dost těžko žehlí. Uvítal bych, kdyby mi někdo poradil jak pozadí narovnat. ZAtím jsem ho vyvěsil.
Zobrazuji 181 - 200 ze 463 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...24 Další »